Hempel Group

Grupul de companii Hempel a fost infiintat in 1915 de catre Dl. J C Hempel cu deviza “Calitate si Deservire” care constituie si in prezent marca Grupului Hempel. De-a lungul anilor, atat continutul cat si semnificatia acestei devize au fost adaptate in scopul satisfacerii cerintelor de piata in continua schimbare. Hempel opereaza in mai multe segmente strategice. Acestea includ vopsele marine, straturi protectoare, staturi protectoare pentru containere, vopsele decorative si vopsele pentru iahturi.
Prima fabrica Hempel si-a inceput productia in 1915 in Danemarca. De atunci Grupul a cunoscut o dezvoltare remarcabila ajungand sa fie o intreprindere cu renume mondial care are 2 institutii principale si 4 regionale de dezvoltare si cercetare, 20 de fabrici producatoare, 47 de birouri de vanzari si mai mult de 130 de puncte de stocare plasate strategic in intreaga lume.

Pe scurt, oriunde te-ai afla Hempel este tot timpul in preajma, asigurand livrarea prompta a vopselelor de calitate proaspat produse si acordand tot suportul prin serviciile renumite pe plan mondial de care se bucura firma Hempel.

ro_RORomanian