Interorient Navigation Co. ltd.

Interorient este un furnizor mondial de servicii de transport maritim, care a marcat o dezvoltare rapida. Cu sediul principal in Cipru, Interorient are birouri in Hamburg, Miami, Manila, Riga si St. Petersburg, si are peste 300 de angajati care lucreaza pe uscat si peste 3000 de marinari bine pregatiti si cu experienta vasta.

Flota proprie a companiei Interorient beneficiaza de experienta indelungata si expertiza pe care echipa de conducere a companiei a dobandit-o in industria de shipping din intreaga lume.

Compania pune mare accent pe angajarea si mentinerea unui personal navigant durabil, concentrandu-se pe instruirea si specializarea ofiterilor si marinarilor săi, scop pentru care simulatorul propriu al companiei s-a dovedit a fi un bun de nepretuit. Interorient este membru fondator al asociatiei Cyprus Shipping Chamber si a jucat un rol primordial in afirmarea Ciprului ca centru maritim pe plan mondial. Interorient este de asemenea membru fondator al Organizatiei pentru Protectia Mediului Marin Cipru (CYMEPA) precum si membru activ al organizatiilor industriale cum ar fi Organizatia Baltica si Internationala Maritima (BIMCO), Intertanko si Intercargo.
Compania este certificata pentru standardele ISO de calitate si management al mediului.

ro_RORomanian