TTS Marine
TTS Group ASA (OSE: TTS)

Firma TTS, cu sediul in Bergen, este o intreprindere internationala care proiecteaza, produce si furnizeaza echipamente pentru industria maritima de petrol si gaze. Incepand cu 01.10.2009 operatiile sunt impartite in trei divizii separate: Maritima, Energetica si cea Portuara si de Logistica. TTS se afla printre primii trei mari furnizori din lume in segmentele de piata din aceasta specialitate.

TTS este pe lista Bursei de Valori Oslo si cifra de afaceri a grupului este aproximativ 4.200 mil NOK. Cu un numar de angajati de peste 1250 raspanditi in intreaga lume, TTS are o experienta de mai bine de 40 de ani in industria maritima. Grupul are filiale in Norvegia, Suedia, Germania, SUA, China, Finlanda, Coreea, Republica Ceha, Vietnam, Canada, Singapore, Italia, Grecia, Mexic si Brazilia.
Activitatea Grupului cuprinde in primul rand proiectarea, asamblarea si testarea echipamentelor, in timp ce, in afara de fabricarea anumitor componente cheie, productia este preluata de o retea de subcontractori la scara mondiala. Este o companie internationala de inginerie care produce echipament de acces marfa pentru industria maritima si de foraj marin.

Grupul are cateva divizii: macarale marine, manipulare marfuri uscate, masini punte, port si manipulare materiale, echipamente de foraj pentru instalatii de foraj marine si de uscat. Compania are sediul principal situat in Bergen, Norvegia. TTS a fost infiintata in 1966 si se afla pe lista Bursei de Valori Oslo din anul 1995.

ro_RORomanian