Echipa noastra este formata din profesionisti, policalificati si motivati, care au ca obiectiv satisfacerea nevoilor clientului

Este un fapt cunoscut ca in industria navala este nevoie de flexibilitate, mobilitate si putere de a veni in orice clipa in intampinarea provocarilor care apar in fiecare moment. Din acest motiv fiecare angajat al nostru poate acoperi mai multe laturi ale constructiilor de nave. Astfel sudorii sunt certificati in mai multe metode de sudura uzuale folosite pe scara larga in constructia de nave, printre care sudura in CO2,electrod, argon, etc. In acelasi timp sudorii desfasoara cu success activitatea de lacatus si invers.

Inginerii nostrii pot superviza cu success intreaga gama de lucrari navale, de la lucrari de corp pana la predarea dupa probe de mare. Suntem o echipa dedicata si formata in ani de experianta lucrand alaturi de cele mai cunoscute nume din industria navala din lume.

In continuare suntem constant prezenti la conferinte, prezentari si cursuri de specialitate, pentru a ne imbunatati calitatea lucrarilor, sistemul de management si pentru a fi in permanenta legatura cu ultimele tehnologii si practici specifice acestei importante ramuri industriale.

 

ro_RORomanian